Formació a Menors

L’ECM posa a la teva disposició un recorregut formatiu acord a les vostres expectatives. Creix des de les iniciacions fins a la diplomatura professional o escull el programa que millor s’adapti a tu.

En totes les modalitats d’aules, els nens/nenes, joves, treballaran en projectes de teatre i cinema tant interns com externs.

Aula 1

Un primer tast amb el teatre, el cinema i la interpretació! Experimenta amb el cos, amb la veu, amb la imaginació mentre gaudim d’actuar. L’AULA 1 proporcionarà al nen i nena un apropament necessàri per endinsar-se al món dels actors i de les actrius sense pors. A través d’un recorregut d’aprenentatge lúdic eliminarem inseguretats i activarem la imaginació per treure els nostres personatges, per jugar a escena, actuar davant de les càmeres i eliminar la por escènica!

Edats:

Entre 8 i 11 anys

Horari:

Dimecres de 17:30 a 20:30

Inici:

17 de Setembre del 2018

Aula 2

l’AULA 2 aposta per experimentar un grau més amb els textos teatrals i els guions de cinema. La creativitat individual i grupal és important per fer d’un petit projecte un bon treball. La base d’AULA 2 és la creació escènica a partir de conceptes, situacions, textos teatrals i guions de cinema on es començarà a treballar entendre la comprensió i el llenguatge.

Edats:

Entre 11 i 14 anys

Horari:

Divendres de 17:30 a 20:30

Inici:

17 de Setembre del 2018

Aula 3

L’última etapa d’AULES abans d’endisar-se a uns estudis d’interpretació professionals. En aquesta última etapa s’aposta per experimentar amb les emocions sota textos teatrals i guions de cinema. La creativitat individual i grupal comença a entendre’s com un treball important per comprendre el text i el personatge i es dóna importància al treball de l’organicitat a l’hora d’actuar. Amb un recorregut pràctic i lectiu aprendrem coneixement de manera divertida però sota conceptes lectius i es començarà a prendre conciència del món professional del teatre i del cinema.

Edats:

Entre 14 i 17 anys

Horari:

Dilluns de 17:30 a 20:30

Inici:

17 de Setembre del 2018

Sol·licitar més informació

Emplena aquest formulari i ens posarem amb contacte amb vostè per poder assessorar-lo.